Webadresse viser siden "Domæne optaget"

Har du bestilt et domænenavn hos os? Som standard vil du så se siden "Domæne optaget" fra my.host, når du indtaster webadressen i din browser:

Siden Domæne optaget

Det betyder, at du har registreret et domænenavn hos os, men endnu ikke har en webhostingpakke til det.

Jeg har webhosting

Har du webhosting, men ser stadig denne side? I de fleste tilfælde kan det have 2 årsager:

  • Domænenavnet er endnu ikke tilføjet til hosting
  • DNS-indstillingerne peger ikke på den korrekte my.host-server

Domænenavnet er endnu ikke tilføjet til hosting

Hvis du allerede har en hostingpakke, skal du muligvis stadig tilføje dette domænenavn til din hostingpakke. I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer domænenavnet til din hostingpakke.

Er dit domænenavn allerede tilføjet til din hostingpakke, men ser du stadig siden "Domæne optaget"? Så læs videre nedenfor.

DNS-indstillingerne peger ikke på den korrekte my.host-server

Hvis løsningen ovenfor ikke virker, forbinder dit domænenavn sandsynligvis ikke til den korrekte server, hvor din hostingpakke ligger. Det er bedst at nulstille DNS-indstillingerne for dit domænenavn, så de automatisk indstilles korrekt. Læs denne artikel for at se, hvordan du administrerer DNS-indstillingerne for dit domænenavn. Når du er på denne side, skal du klikke på knappen Options > Reset DNS to default values nederst på siden:

Nulstil DNS til standardværdier

Vil du helst ikke nulstille DNS-indstillingerne? Så kan du også bare ændre A- og AAAA-records til IP-adresserne for din hostingpakke. Du kan også finde disse IP-adresser i kontrolpanelet. Det gør du ved at gå til Hosting > Klik på din hosting > Rul ned til "Avancerede indstillinger".

Husk, at en DNS-ændring kan tage op til 1 time. Derfor kan der gå lidt tid, før ændringerne er synlige.

Hvis det stadig ikke virker efter disse ændringer, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport, så vi kan undersøge det nærmere for dig.


Har du stadig spørgsmål? Kontakt os.