Kan jag nedgradera eller uppgradera mitt hostingpaket senare?
För alla våra hostingpaket är det möjligt att uppgradera till ett större paket senare. Om du föredrar att nedgradera ditt hostingpaket senare är det heller inga problem. Nedgradering och uppgradering är möjligt för alla paket.
Hur kan jag nedgradera eller uppgradera mitt hostingpaket?
Du kan enkelt nedgradera eller uppgradera ditt hostingpaket via vår kontrollpanel. Följ dessa steg:
- Logga in på kontrollpanelen
- Klicka på Hosting och välj ditt hostingpaket
- Längst ned till höger, under Åtgärder, står det "Uppgradera paket"
- Välj det paket du vill nedgradera eller uppgradera till
- Din beställning läggs i din varukorg; om du vill nedgradera krävs ingen betalning
Har du fortfarande frågor? Kontakta oss.