Hvordan kan jeg starte AI Website Builder på nettstedet mitt på nytt?
Hvis du har generert et nettsted, men ikke er helt fornøyd og ønsker å starte på nytt med å generere nettstedet ditt, har du mulighet til å tilbakestille nettstedbyggeren. Du kan gjøre dette slik:
Trinn 1: Logg inn på nettstedet ditt
Du kan logge inn på nettstedet ditt ved å bruke innloggingsopplysningene du mottok på e-post etter at nettstedet ditt ble generert
Trinn 2: Start AI-nettstedbyggeren på nytt
Etter at du har logget inn, klikker du på 'Utseende -> AI Builder' i menyen.
Dette starter byggeren på nytt, slik at du kan gjøre justeringer og deretter generere nettstedet ditt på nytt.
Som standard slettes alle data fra ditt tidligere genererte nettsted når du går gjennom byggeren igjen. Hvis du ønsker å beholde dataene, kan du angi og aktivere dette i det siste trinnet. For å gjøre dette slår du på bryteren for 'Behold gamle data?' før du begynner å bygge.
Har du fortsatt spørsmål? Ta kontakt.