Hvordan kan jeg genstarte AI Website Builder på min hjemmeside?

Hvis du har genereret en hjemmeside, men ikke er helt tilfreds og gerne vil starte forfra med at generere din hjemmeside, har du mulighed for at nulstille hjemmesidebyggeren. Du kan gøre det på følgende måde:

Bemærk! Genstart og nulstilling af hjemmesidebyggeren vil genopbygge hjemmesiden fuldstændigt, og tidligere oprettede sider på den genererede hjemmeside vil gå tabt.

Trin 1: Log ind på din hjemmeside

Du kan logge ind på din hjemmeside med de loginoplysninger, du modtog via e-mail efter genereringen af din hjemmeside

Trin 2: Genstart AI Website Builder

Når du er logget ind, skal du klikke på 'Appearance -> AI Builder' i menuen.

Dette genstarter builderen, så du kan foretage justeringer og derefter generere din hjemmeside igen.

Som standard slettes alle data fra din tidligere genererede hjemmeside, når du gennemgår builderen igen. Hvis du ønsker at beholde dataene, kan du angive og aktivere dette i det sidste trin. Det gør du ved at slå kontakten til for 'Keep old data?', før du begynder at bygge.


Har du stadig spørgsmål? Kontakt os.